Новини

СОТ • ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ • физическа охрана

Бързо и висококачествено изграждане на системи за охрана,
според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента

С ЛЮБОВ КЪМ ПРИРОДАТА, ЗАСАДИ ДЪРВО, ЗА ПО-ЧИСТ ВЪЗДУХ, АЛФА СОТ И ДЕЦАТА ОТ ЦДГ „ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО“

В двора на ЦДГ „Щастливо детство“ бе открита новата площадка за игри и забавления на открито с официална церемония от Кмета на район „Източен“, заместник кмета и Алфа СОТ, Веднага след това се включихме и в нова инициатива „С любов към природата, засади дърво“, тук добрия пример за децата е грижата и опазването на природата. Грижата, именно тя е важна, за да растат децата здрави в по-чиста и зелена заобикаляща ги среда, игрите да са на открито и на сянка. За тях беше един урок и разбира се забавна игра. В знак на благодарност те ни представиха забавна детска програма с песни, танци и стихотворения.

 

КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ

  • Пуснатият телевизор или радио могат да са по-сигурна защита от престъпници дори от алармата – на пазара вече могат да се намерят системи, които работят с таймер и имитират премигването на включен телевизионен приемник.

  • Ако оставите светлините си включени, това може да Ви изиграе лоша услуга, тъй като крадците могат да забележат, че лампите са включени нон-стоп, дори през деня. Затова се оборудвайте с таймер, който ще включва осветлението само вечер.

  • Силният шум от счупване на стъклото не притеснява крадците – те знаят, че дори съседите да чуят нещо, ако не чуят подозрителен звук отново, вероятно няма да направят нищо, за да проверят дали всичко е наред в дома Ви.