Новини

СОТ • ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ • физическа охрана

Бързо и висококачествено изграждане на системи за охрана,
според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента

За ВИП клиенти – допълнителна застраховка

Алфа Сот предлага нова услуга за ВИП клиенти – допълнителна застраховка “Бизнесът Инс”.
Услугата е достъпна благодарение на сътрудничество между Алфа Сот и ДЗИ.

Подлежащи на този вид застраховане обекти са – жилищни сгради (апартаменти и къщи), офиси и магазини.
Подлежащото на застраховане имущество- сграда и подобрения на сградата, мебели и обзавеждане, техника и уреди, изчислителна и електронна техника.
Покритите рискове са: пожар, природни бедствия, земетресение, щети от спукани тръби и канали, вандализъм, умишлен пожар, късо съединение и токов удар, кражба чрез взлом, грабеж, кражба с техническо средство, счупване на стъкла и витрини, гражданска отговорност към трети лица, разходи за разчистване.
Застраховката се сключва за срок от 12 месеца, като може автоматично да бъде подновена за следващия 12- месечен период.

 

КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ

  • Пуснатият телевизор или радио могат да са по-сигурна защита от престъпници дори от алармата – на пазара вече могат да се намерят системи, които работят с таймер и имитират премигването на включен телевизионен приемник.

  • Ако оставите светлините си включени, това може да Ви изиграе лоша услуга, тъй като крадците могат да забележат, че лампите са включени нон-стоп, дори през деня. Затова се оборудвайте с таймер, който ще включва осветлението само вечер.

  • Силният шум от счупване на стъклото не притеснява крадците – те знаят, че дори съседите да чуят нещо, ако не чуят подозрителен звук отново, вероятно няма да направят нищо, за да проверят дали всичко е наред в дома Ви.