Новини

СОТ • ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ • физическа охрана

Бързо и висококачествено изграждане на системи за охрана,
според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента

Нова уникална услуга за всички наши клиенти

В резултат от постигнато договорно споразумение между Алфа Сот България ООД и ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД (част от Дженерали Груп),
считано от днес, 02.10.2018 г. всички настоящи клиенти на дружеството получават  увеличена имуществена отговорност на сключеният договор за охрана.
Стойността на обезщетение при настъпило събитие по имуществена отговорност  е в размер от 500 до 1500 Евро и зависи от стойността на заплащаната такса по договора за охрана.

 

КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ

  • Пуснатият телевизор или радио могат да са по-сигурна защита от престъпници дори от алармата – на пазара вече могат да се намерят системи, които работят с таймер и имитират премигването на включен телевизионен приемник.

  • Ако оставите светлините си включени, това може да Ви изиграе лоша услуга, тъй като крадците могат да забележат, че лампите са включени нон-стоп, дори през деня. Затова се оборудвайте с таймер, който ще включва осветлението само вечер.

  • Силният шум от счупване на стъклото не притеснява крадците – те знаят, че дори съседите да чуят нещо, ако не чуят подозрителен звук отново, вероятно няма да направят нищо, за да проверят дали всичко е наред в дома Ви.