Новини

СОТ • ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ • физическа охрана

Бързо и висококачествено изграждане на системи за охрана,
според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента

Интелигентна, иновативна и интегрирана софтуерна система в сферата на сигурността

На 26.04.2023г. В конферентната зала на хотел Плаза в гр.Пловдив, АЛФА СОТ БЪЛГАРИЯ представи своята иновативна система,предоставяща професионални решения за интеграция на мониторинга и управлението на сигнално-охранителните системи и системите за видеонаблюдение.

В рамките на презентацията пред охранителни фирми от Южна България, екипът на АЛФА СОТ БЪЛГАРИЯ представи три специализирани продукта, осигуряващи ефективност и качество при охрана имуществото на клиентите; система за входни сигнали; „МАЯК“ – мониторинг-софтуер и „HUMAN CHECK”- охрана с отдалечено видеонаблюдение.

Проявеният от гостите висок интерес към демонстрираните продукти и решения, определи и необходимостта от представянето им и на охранителни фирми в района на Северна България.

 

КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ

  • Пуснатият телевизор или радио могат да са по-сигурна защита от престъпници дори от алармата – на пазара вече могат да се намерят системи, които работят с таймер и имитират премигването на включен телевизионен приемник.

  • Ако оставите светлините си включени, това може да Ви изиграе лоша услуга, тъй като крадците могат да забележат, че лампите са включени нон-стоп, дори през деня. Затова се оборудвайте с таймер, който ще включва осветлението само вечер.

  • Силният шум от счупване на стъклото не притеснява крадците – те знаят, че дори съседите да чуят нещо, ако не чуят подозрителен звук отново, вероятно няма да направят нищо, за да проверят дали всичко е наред в дома Ви.