Новини

СОТ • ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ • физическа охрана

Бързо и висококачествено изграждане на системи за охрана,
според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента

Известяване чрез СМС

Считано от 19.11.2018 година, с цел да оптимизираме удобството и спокойствието Ви, екипът на Алфа СОТ предлага допълнителни услуги към Вашата охрана.

-При всяко активиране и/или деактивиране (всяко отваряне и/или затваряне на обекта) на СОТ услугата, може да Ви известяваме с SMS на желани от Вас телефонни номера /до два броя/. Месечната такса на тази услуга за 1 /един/ обект с един телефонен номер е 3.00 /три лева/ лева без ДДС.

-При всяко активиране и/или деактивиране (всяко отваряне и/или затваряне на обекта) с аларма , може да Ви известяваме с SMS на желани от Вас телефонни номера /до два броя/. Месечната такса на тази услуга за 1 /един/ обект с един телефонен номер е 1.50 /един лев и 50ст./ лева без ДДС.

При желание за активиране на тези опции от Ваша страна, моля да заявите на e-mail: customer@alfasot.com ,като посочите номера на договора за охрана.

Радваме се, че сте наши клиенти и ние продължаваме да се грижим за Вашето спокойствие.

 

КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ

  • Пуснатият телевизор или радио могат да са по-сигурна защита от престъпници дори от алармата – на пазара вече могат да се намерят системи, които работят с таймер и имитират премигването на включен телевизионен приемник.

  • Ако оставите светлините си включени, това може да Ви изиграе лоша услуга, тъй като крадците могат да забележат, че лампите са включени нон-стоп, дори през деня. Затова се оборудвайте с таймер, който ще включва осветлението само вечер.

  • Силният шум от счупване на стъклото не притеснява крадците – те знаят, че дори съседите да чуят нещо, ако не чуят подозрителен звук отново, вероятно няма да направят нищо, за да проверят дали всичко е наред в дома Ви.