Новини

СОТ • ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ • физическа охрана

Бързо и висококачествено изграждане на системи за охрана,
според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента

Доброволци от Алфа СОТ и БЧК

Вече повече от 45 дена страната ни се намира в извънредно положение в следствие на пандемията на СOVID -19 . В условия на здравна, социална и финансова криза всички сме подложени на изключителни предизвикателства и лишения. В трудните времена най-лесно си проличават моралните стойности на едно общество. Вече над 10 дни служители на АЛФА СОТ БЪЛГАРИЯ съвместно с доброволци на БЧК безвъзмездно разнасят храна на крайно нуждаещи се хора в град Пловдив. Искаме да изкажем нашата благодарност на всички служители взели участие в организирането и осъществяването на това достойно дело. Гордеем се с вас.

Благодарствено писмо-АЛФА-СОТ (1)

 

 

КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ

  • Пуснатият телевизор или радио могат да са по-сигурна защита от престъпници дори от алармата – на пазара вече могат да се намерят системи, които работят с таймер и имитират премигването на включен телевизионен приемник.

  • Ако оставите светлините си включени, това може да Ви изиграе лоша услуга, тъй като крадците могат да забележат, че лампите са включени нон-стоп, дори през деня. Затова се оборудвайте с таймер, който ще включва осветлението само вечер.

  • Силният шум от счупване на стъклото не притеснява крадците – те знаят, че дори съседите да чуят нещо, ако не чуят подозрителен звук отново, вероятно няма да направят нищо, за да проверят дали всичко е наред в дома Ви.