Новини

СОТ • ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ • физическа охрана

Бързо и висококачествено изграждане на системи за охрана,
според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента

Дезинфекция с иновативна технология осигурява 1 година защита

Алфа СОТ информира всички свои клиенти и партньори ,че вече могат да се чувстват спокойни, сигурни и най-вече защитени при посещението на офиса ни в гр. Пловдив, ул. Братя Бъкстон 134, защото АЛФА СОТ БЪЛГАРИЯ им е осигурила комфорт и безопасност с дезинфекция за COVID-19.

Извършена е иновативна и трайна антимикробна дезинфекция с препарат на базата на наночастици, разработен и произведен в Германия „LIQUID  GUARD” /Иновативен продукт № 1 на Германия за 2019г./

Със специално внимание и приоритет са третирани касите и работните места за сключване на договори. Обработени  са парапети , перила ,дръжки на врати, санитарни помещения и всички общи части на дружеството. Предстои третиране  също така на патрулните автомобили, автомобилите на техническите изпълнители, тези на търговските представители и всички автомобили на дружеството. 

„LIQUID  GUARD”, това е технология, която следва уникален подход, изграждащ дълготрайна антимикробна защита с ефективност 99,9 % за повече от 1 година за повърхностите третирани с нея.

„LIQUID  GUARD” е изключително подходящ, както за лична, така и за професионална хигиенна защита.

„LIQUID  GUARD” е: 

– антибактериален

– дерматологично тестван

– премахва миризмите

– не предизвиква алергии

– защита от акари

– анти мухъл

– създава комфорт и защита

„LIQUID  GUARD” убива до 99,9 % микроорганизмите, като ефективно възпрепятства растежа на бактерии, гъбички, водорасли и плесени.

„LIQUID  GUARD” може да се прилага върху керамика, стъкло, метал, пластмаса, камък, дърво, текстил, кожа, филтри, бои стенни покрития и др.

„LIQUID  GUARD” е с широка сфера на приложение

– медицинската сфера – операционни, манипулационни, санитарни възли, защитни облекла, униформи и др.

– хотели, ресторанти – санитарни възли, спа центрове, кухни

– обществената сфера – градини, училища, университети, социални домове, летища, гари, обществени сгради

– обществен транспорт – самолети, влакове, метро, автобуси, таксиметрови коли и много други.

„LIQUID  GUARD”  елиминация БЕЗ резистентност!

В АЛФА СОТ БЪЛГАРИЯ е извършена този вид и единствена по рода си дезинфекция. Всичко това се случи благодарение на фирма  „Ю СЪРВИСИЗ“ ООД , която съдейства с необходимите за това машини и  квалифицирани кадри. Фирмата  също така от  години ежедневно се грижи за чистота и комфорта на нашите служители и клиенти.http://uservices.bg 

 

КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ

  • Пуснатият телевизор или радио могат да са по-сигурна защита от престъпници дори от алармата – на пазара вече могат да се намерят системи, които работят с таймер и имитират премигването на включен телевизионен приемник.

  • Ако оставите светлините си включени, това може да Ви изиграе лоша услуга, тъй като крадците могат да забележат, че лампите са включени нон-стоп, дори през деня. Затова се оборудвайте с таймер, който ще включва осветлението само вечер.

  • Силният шум от счупване на стъклото не притеснява крадците – те знаят, че дори съседите да чуят нещо, ако не чуят подозрителен звук отново, вероятно няма да направят нищо, за да проверят дали всичко е наред в дома Ви.