Новини

СОТ • ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ • физическа охрана

Бързо и висококачествено изграждане на системи за охрана,
според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента

В зала СИЛА се провежда турнирът „Дан Колов – Никола Петров“

Втори ден в пловдивската зала СИЛА се провежда турнирът „Дан Колов – Никола Петров“ в Пловдив. Въпреки пандемията на тепиха ще излязат борци от над 20 страни.

Турнирът е без публика заради противоепидемичните мерки. Редът в залата е поверен на АЛФА СОТ и Юсис.

В първия ден на турнира един българин стигна до финал. При 55-килограмовите на класическия стил Недялко Петров победи турчина Омар Реджеп с 10:0 и днес за титлата ще спори срещу друг представител на южната ни съседка Адем Узун, сразил нашия Стефан Григоров с 8:0.

 

КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ

  • Пуснатият телевизор или радио могат да са по-сигурна защита от престъпници дори от алармата – на пазара вече могат да се намерят системи, които работят с таймер и имитират премигването на включен телевизионен приемник.

  • Ако оставите светлините си включени, това може да Ви изиграе лоша услуга, тъй като крадците могат да забележат, че лампите са включени нон-стоп, дори през деня. Затова се оборудвайте с таймер, който ще включва осветлението само вечер.

  • Силният шум от счупване на стъклото не притеснява крадците – те знаят, че дори съседите да чуят нещо, ако не чуят подозрителен звук отново, вероятно няма да направят нищо, за да проверят дали всичко е наред в дома Ви.