Новини

СОТ • ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ • физическа охрана

Бързо и висококачествено изграждане на системи за охрана,
според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента

Алфа Сот с нова услуга за своите клиенти

Алфа Сот и Юсис въвеждат нова услуга за всички свои клиенти- физически лица.

Клиентите на охранителната фирма ще могат да вземат на изплащане техника и камери от най- ново поколение чрез кредит от БНП Париба.

Всеки клиент ще може по свой избор да сключи договор в офисите на АЛФА СОТ и ЮСИС като сам избере срока и месечните вноски.

С тази нова услуга се дава възможност на абонатите да разполагат с техниката, която става тяхна след погасяването на кредита.

Така клиентите ще плащат само абонаментна такса към охранителната фирма без месечен наем за техниката.

Алфа Сот и Юсис разполагат с техника от най- високо поколение, с която може сами да наблюдавате и контролирате сигурността на своя дом от всяка точка на света.

Повече информация може да получите в офисите на Алфа Сот и Юсис или на следнитетелефони:

Дежурен център 032-61-01

Пловдив 0887-463-789

Казанлък 0884-300-801

Стара Загора 0898-444-527

Русе 0892-220-059

 

КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ

  • Пуснатият телевизор или радио могат да са по-сигурна защита от престъпници дори от алармата – на пазара вече могат да се намерят системи, които работят с таймер и имитират премигването на включен телевизионен приемник.

  • Ако оставите светлините си включени, това може да Ви изиграе лоша услуга, тъй като крадците могат да забележат, че лампите са включени нон-стоп, дори през деня. Затова се оборудвайте с таймер, който ще включва осветлението само вечер.

  • Силният шум от счупване на стъклото не притеснява крадците – те знаят, че дори съседите да чуят нещо, ако не чуят подозрителен звук отново, вероятно няма да направят нищо, за да проверят дали всичко е наред в дома Ви.