Новини

СОТ • ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ • физическа охрана

Бързо и висококачествено изграждане на системи за охрана,
според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента

АЛФА СОТ се грижи за сигурността на Великденски Базар Капана

Пловдив оживя с един от най-емблематичните акценти от програмата на Капана Фест. Великденските празници тази година се превръщат в своеобразен повод за провеждане на занаятчийския и хендмейд базар, неделима част от превърналия се в култов фестивал в едноименния квартал. Фирма АЛФА СОТ ще се грижи за сигурността, както и ще наблюдава за спазването на всички противоепидемични мерки.

За пореден път Базар Капана може да се похвали, че е всеки един артикул или стока, закупена от него, е гарантирано 100% родно производство, с което подкрепяте занаятчии, автори, малки и семейни бизнеси. Заради спазване на противоепидемичните марки този път не са предвидени допълнителни активности и концерти. За доброто настроение базара ще бъде озвучен със звук от грамофонни плочи.

Съкровищата, които шатрите на Великденски Базар Капана крият, отново напомнят за автентичния занаятчийски дух, благодарение на който едноименният квартал се превърна в най-популярната туристическа дестинация в Пловдив и страната през последните години. 

Великденският Базар в Капана ще остане отворен за пловдивчани и гостите на града до неделя.

 

КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ

  • Пуснатият телевизор или радио могат да са по-сигурна защита от престъпници дори от алармата – на пазара вече могат да се намерят системи, които работят с таймер и имитират премигването на включен телевизионен приемник.

  • Ако оставите светлините си включени, това може да Ви изиграе лоша услуга, тъй като крадците могат да забележат, че лампите са включени нон-стоп, дори през деня. Затова се оборудвайте с таймер, който ще включва осветлението само вечер.

  • Силният шум от счупване на стъклото не притеснява крадците – те знаят, че дори съседите да чуят нещо, ако не чуят подозрителен звук отново, вероятно няма да направят нищо, за да проверят дали всичко е наред в дома Ви.