Новини

СОТ • ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ • физическа охрана

Бързо и висококачествено изграждане на системи за охрана,
според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента

Алфа СОТ отново показа, че е социално ангажирана зелена компания, като подкрепи пролетна инициатива на децата от ДГ “Щастливо детство”

Алфа СОТ бе поканена да участва в открита ситуация, под надслов “Пролетта носи живот” , организирана от директора на ДГ “Щастливо детство” г-жа Евгения Попиванова.

Алфа СОТ бе основен спонсор на мероприятието и участваше активно с г-н Иван Стоянов кмет на район Источен, и децата от децата от детското заведение в залесяването на двора на детската градина. Охранителната компания достави и дари две от най красивите дървета prunus serrulata kanzan, известни още като японска вишна.

Управителят на Алфа сот бе удостоен с грамота за особения принос в облагородяването на природната среда в ДГ “Щастливо детство” и с послание от г-жа Евгения Попиванова да ползват търсачката – www.ecosia.org , която отчислява суми за подобряване на зелената система.

Децата от градината много хареса дръвчета и обещаха да се грижат с любов за тях.

 

КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ

  • Пуснатият телевизор или радио могат да са по-сигурна защита от престъпници дори от алармата – на пазара вече могат да се намерят системи, които работят с таймер и имитират премигването на включен телевизионен приемник.

  • Ако оставите светлините си включени, това може да Ви изиграе лоша услуга, тъй като крадците могат да забележат, че лампите са включени нон-стоп, дори през деня. Затова се оборудвайте с таймер, който ще включва осветлението само вечер.

  • Силният шум от счупване на стъклото не притеснява крадците – те знаят, че дори съседите да чуят нещо, ако не чуят подозрителен звук отново, вероятно няма да направят нищо, за да проверят дали всичко е наред в дома Ви.