Новини

СОТ • ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ • физическа охрана

Бързо и висококачествено изграждане на системи за охрана,
според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента

АЛФА СОТ ЗАРАДВА ДЕЦАТА ОТ ЦДГ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И ЦДГ МАРГАРИТКА

АЛФА СОТ отново показа, че освен водеща в охранителната сфера е и социално отговорна фирма.

В навечерието на Коледните празници от АЛФА СОТ зарадваха децата от ЦДГ “Щастливо детство” и ЦДГ „Маргаритка“ в кв. “Изгрев” с така желите от децата големи играчки и спортни пособия, средставта бяха събрани на Благотворителне спортен турнир, който се проведе през м. Октомври, съвместно с приятелите на АЛФА СОТ, Спиди, ЮСИС, Ю Сървисиз и разбира се с подкрепата и на Старите приятели.


Децата се отблагодариха, като ни посетиха в нашия централен и ни представиха много мило коледно представление и без да знаят и искат ни върнаха много години назад, в нашето детство, което прави мига вълшебен и вярата, че Коледа наистина съществува и стават чудеса стига да вярваш в тях. Заслужено им поднесохме в коледно чорапче много лакомства и топли коледни чорапки.
АЛФА СОТ получи грамота, благодарствено писмо и прекрасен стих.

 

КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ

  • Пуснатият телевизор или радио могат да са по-сигурна защита от престъпници дори от алармата – на пазара вече могат да се намерят системи, които работят с таймер и имитират премигването на включен телевизионен приемник.

  • Ако оставите светлините си включени, това може да Ви изиграе лоша услуга, тъй като крадците могат да забележат, че лампите са включени нон-стоп, дори през деня. Затова се оборудвайте с таймер, който ще включва осветлението само вечер.

  • Силният шум от счупване на стъклото не притеснява крадците – те знаят, че дори съседите да чуят нещо, ако не чуят подозрителен звук отново, вероятно няма да направят нищо, за да проверят дали всичко е наред в дома Ви.