За нас

СОТ • ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ • ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА

Бързо и висококачествено изграждане на системи за охрана, според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента
Натрупвайки опит и развивайки екипа си от специалисти фирмата успешно започва да консултира своите клиенти след извършване на оценка на риска. Изпълнява големи проекти като внедрява най-новите технологии, постигайки автоматизация и проследяемост на охранителните и производствени процеси, с което пряко спомага за повишаване ефективността на своите клиенти.
През 2007г. дружеството разширява модернизира мониторинг центъра си и в партньорство с "MOBOTIX AG" Германия, разработва уникална по рода си система за IP Видеонаблюдение, която развива и до днес.
alfasot2 Alfasot_web - 1

Дружеството е притежател на следните лицензи и сертификати:

КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ

  • Пуснатият телевизор или радио могат да са по-сигурна защита от престъпници дори от алармата – на пазара вече могат да се намерят системи, които работят с таймер и имитират премигването на включен телевизионен приемник.

  • Ако оставите светлините си включени, това може да Ви изиграе лоша услуга, тъй като крадците могат да забележат, че лампите са включени нон-стоп, дори през деня. Затова се оборудвайте с таймер, който ще включва осветлението само вечер.

  • Силният шум от счупване на стъклото не притеснява крадците – те знаят, че дори съседите да чуят нещо, ако не чуят подозрителен звук отново, вероятно няма да направят нищо, за да проверят дали всичко е наред в дома Ви.