Начало Бюлетин 2015.07.01
2015.07.01 ПДФ Печат

ALL FOR HOME: Можете ли да ползвате повече, а да плащате по- малко ?

 

 Можете ли да пестите не само пари, а и време?

     Вече всичко това е възможно с DCCORPORATION и ALFA SOT.

    В грижа за клиентите си, двете компании ви предлагат да се обградите с удобство в дома или офиса, като се възползвате от най-новата комплесна услуга

 

ALL FOR HOME

 

Членовете на семействата ни имат различни интереси. Телевизия или интеренет? Вие избирате, DCCorporation Ви го предоставя. Искате високоскоростен интернет, а почти не гледате телевизия? Богато разнообразие от телевизионни канали, а рядко сядате пред компютъра? Или искате високо скоростен оптичен интернет, многобройни канали с възможност за връщане назад във времето от минута до 96 часа назад във времето? Имате го, само от DCCorporation.

 

Искате сигурност и спокойствие? Дали сте вкъщи или на почивка, за Вашата безопастност ще се погрижи ALFA SOT. Вие получавате 24 часова защита за дома и офиса от неканени гости и бързо съдействие с едно натискане на паник бутона, при нужда.

 

Ставате нов абонат на една от двете услуги и веднага я обединявате с вече ползваната от Вас, в пакет ALL FOR HOME и спестявате време, като заплащате месечния си абонамент, само на касите на DCCorporation. Спестявате пари, като освен от промоционални пакети за нови абонати Ви се предоставя и ежемесечна отстъпка от над 10% отстъпка от цената на месечния абонамент на услугите.

 

DCCORPORATION и ALFA SOT само сега с комплексна грижа за Вас !!!

 

С всички условия на ползване на пакетната услуга можете да се запознаете на www.dcc.bg; www.alfasot.com или да потърсите нашите консултанти на телефони 07001 99 33 и 032 6101.

       

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ СЕГА !!!

 

 

 

 


  назад