Новини

СОТ • ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ • физическа охрана

Бързо и висококачествено изграждане на системи за охрана,
според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента

Алфа Сот осигури перфектна организация за последния спектакъл на Енчо Керязов

Енчо Керязов излезе за последен път пред публика на сцената на Античния театър в Пловдив по време на десетото юбилейно издание на спектакъла “Нощ на звездите” на фондация “Енчо Керязов”.

Пловдивчани бяха свидетели на едно уникално представление с много настроение и смях, с участието на носителя на най-високи отличия в областта на цирковото изкуство-звездния клоун ХУШ МА ХУШ.

Специален гост на събитието бе президентът Румен Радев, а охраната бе поверена на АЛФА СОТ, която създаде перфектна организация.

Спектакълът е истински шедьовър на сценичните изкуства, посветен на българските талантливи деца. Сцена, която вече десет години събира едни от най-добрите артисти, обединени в името на една българска кауза, за да подкрепят талантливите деца на България. По време на спектакъла бе и официалната церемония за награждаването на призовите тройки в категориите “Образование”, “Изкуство” и “Спорт”. Те получиха отличията “Талант на десетилетието”. Номинации за десетите годишни награди са получили всички таланти, излъчени като финалисти в предишните девет години.

Десетата юбилейна “Нощ на звездите” бе последното сценично изпълнение на Енчо Керязов, който приключва артистичната си кариера с поклон към българската публика. Пред пловдивската публика той сподели, че не е тъжен, защото има много талантливи деца и заради тях светът е пълен с надежда. Тази “Нощ на звездите” не приключва, каза Енчо Керязов и покани, и аплодира всички талантливи деца нормирани през годините от неговата фондация.

Енчо Керязов получи почетния знак на президента Румен Радев за цялостния принос на именития акробат и артист в областта на спорта и цирковото изкуство. Президентът и съпругата му Десислава Радева бяха сред специалните гости на спектакъла, на който звездата в акробатиката Енчо Керязов за последен път блесна на сцена. С него на сцената излязоха неговите малки наследници акробати. Младият акробат Алекс Костов, който амбициозно тръгва по стъпките на своя ментор Енчо Керязов, за съжаление не участва в спектакъла заради счупен крак.

Никъде по света не се прави подобен род спектакъл сподели за БТА Нели Мешкова, връзки с обществеността на фондация “Енчо Керязов”. Сред звездните участници в спектакъла бе екстремният артист Фреди Нок, който не просто умее да ходи по въже, а го прави на стотици метри над земята без каквато и да е осигуровка. Има 22 световни рекорда, а през март 2015 г. извършва уникален преход като изминава разстоянието между два планински върха, за да подобри рекорда за ходене по въже на най-голяма височина, стоял непокътнат в продължение на 41 години. През август същата година поставя рекорд за най-стръмно изкачване по въже. Месец по-късно се записва с две нови постижения в рекордите на “Гинес” – за каране на колело по въже на най-голямо разстояние и каране на колело при най-голям наклон на въжето. На сцената излезе и носителят на най-високи отличия в областта на цирковото изкуство – звездният клоун Андрей Жигалов и още Геннадий Ткаченко-Папиж с невероятния звук на природата, най-пластичният човек Александър Батуев, невероятният жонгльор Виктор Кий и др.

alfa-papa2

Image 21 of 38

 

КАКВО Е ДОБРЕ ДА ЗНАЕМ

  • Пуснатият телевизор или радио могат да са по-сигурна защита от престъпници дори от алармата – на пазара вече могат да се намерят системи, които работят с таймер и имитират премигването на включен телевизионен приемник.

  • Ако оставите светлините си включени, това може да Ви изиграе лоша услуга, тъй като крадците могат да забележат, че лампите са включени нон-стоп, дори през деня. Затова се оборудвайте с таймер, който ще включва осветлението само вечер.

  • Силният шум от счупване на стъклото не притеснява крадците – те знаят, че дори съседите да чуят нещо, ако не чуят подозрителен звук отново, вероятно няма да направят нищо, за да проверят дали всичко е наред в дома Ви.